Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Edukacija za udruge i neformalne inicijative mladih i za mlade

mmh logo

Mreža mladih Hrvatske zajedno s partnerima poziva udruge i neformalne inicijative mladih i za mlade s područja Hrvatske u čijem je fokusu zaštita ljudskih prava i ranjivih skupina da se uključe u proces edukacije i mentorstva kroz projekt “Lokalne priče: put prema ljudskim pravima”.

Opširnije...

Poziv na trening izgradnje mira za mlade aktiviste: 10. Mlada MIRamiDA

peace-building

Deseta Mlada MIRamida održat će se u Pakracu od 24. do 31. kolovoza 2015. Trening okuplja 16 mladih osoba iz Hrvatske, različitih interesnih sfera, koje su aktivne u svojoj zajednici, a koje će zajedno provesti sedam dana učeći jedne od drugih, družeći se, razmjenjujući iskustva, dijeleći probleme i pokušavajući ih zajednički definirati i riješiti.

Opširnije...

Prilika za plaćenu praksu u Belgiji za mlade nezaposlene osobe!

abc46f4e7ac1d4bde0af4e1b8d7d09c0e9c576c2

Prva prilika za praksu nudi se za sve aplikante sa sveučilišnom diplomom vezanom uz poduzetništvo, organizaciju i upravljanje projektima. Radi se unutar organizacije JA Europe u razdoblju od šest mjeseci, a planirani početak prakse je 11. siječnja.

Opširnije...

Tportal traži najbolji hrvatski roman - prijavite se!

romantportal.hr 2015 naslovnice pobjednika

Osmu godinu zaredom tportal.hr raspisao je natječaj za književnu nagradu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a ona će biti dodijeljena autoru ili autorici najboljeg romana.

Opširnije...

Stipendije za scenariste – ContentLab & Factory

scenarij

Najbrži i najkreativniji scenaristi imaju priliku sudjelovati u kreiranju i pisanju novih igranih TV serija.

Opširnije...

Međunarodni radni kamp u Francuskoj "Božica Irojskog mora"

irojsko more

“Jeste li spremni doći na otok na kraju svijeta? Sudjelujte u obnovi i zaštiti nevjerojatnog naslijeđa, prepoznatog od strane UNESCO-a na prekrasnom otoku Molène u Francuskoj!

Opširnije...

Program razmjene za umjetnike: UNESCO-Aschberg!

c68cbfa16b

Jesi li se ikad želio uključiti u program razmjene, ali Erasmus ti baš nije odgovarao? S programom razmjene UNESCO-Aschberg, možeš otići na boravak u inozemstvu za mlade umjetnike bilo gdje u svijetu.

Opširnije...

Prijavi se na radionicu "Drama vama"

drama vama Peti mjesec je pravi mjesec da postanete drama queen ili drama king te da vam za to i čestitaju! PRONI Centar / Info–centar za mlade Osijek organizira dramsku radionicu pod nazivom „DRAMA VAMA“, a koju će voditi diplomirana glumica Nataša Baškarad.

Opširnije...

Poziv za sudjelovanje na European Youth Media Days 2015

Call-for-participants-300x93

U organizaciji Europskog parlamenta, u suradnji s Europen Youth Press – Mreža mladih medijskih kreatora, ovogodišnje izdanje događaja usredotočit će se na teme medijskih sloboda u Europi i izvan nje, a održat će se od 20. do 22. listopada 2015 u Bruxellesu, Belgija.

Opširnije...

Social Impact: promijeni društvo

201504071009-8489-

Otvoreno je najveće europsko natjecanje u društvenom poduzetništvu na području Hrvatske. Time se pruža prilika svim studentima i studenticama da ostvare svoje ideje, pokrenu start-up projekte i promijene svoje društveno okruženje.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek