Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Edukacija za udruge i neformalne inicijative mladih i za mlade

mmh logo

Mreža mladih Hrvatske zajedno s partnerima poziva udruge i neformalne inicijative mladih i za mlade s područja Hrvatske u čijem je fokusu zaštita ljudskih prava i ranjivih skupina da se uključe u proces edukacije i mentorstva kroz projekt “Lokalne priče: put prema ljudskim pravima”.

Udruge koje budu sudjelovale u projektu će kroz godinu dana dobiti priliku povezati se s drugim sličnim organizacijama iz Hrvatske, produbiti osnovna znanja iz područja zaštite ljudskih prava te steći praktična znanja o pisanju projekata i projektnom menadžmentu. Nakon tri edukacijska modula koja pokrivaju sadržaje iz ovih područja, udruge i inicijative koje budu sudjelovale u projektu moći će zatražiti i dodatne jednodnevne edukacije, ovisno o njihovim potrebama.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac kojemu možete pristupiti ovdje. Dovoljno je da samo jedna osoba ispuni prijavu ispred svoje udruge ili inicijative. Ta osoba će ujedno biti i kontakt osoba prilikom objave rezultata poziva.

Rok za prijavu otvoren je do 22. siječnja 2016., a rezultati će biti objavljeni tjedan dana kasnije - 29. siječnja 2016. godine.

Detaljnije informacije možete naći u privitku.

  Post your comments...

  Partneri

   

              

  Facebook profil icm-Osijek

  facebook 

   

  eryica-logo

  eurodesk

  logo eyp1

  gzm

  proni

  Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

  ICM Osijek