Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Započele prijave za ESI Zagreb – Rijeka 2016!

eug2016

Od 1. prosinca 2015. otvorene su prijave za nastup na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb – Rijeka 2016.  Na vrijeme se prijavite na najveću sportsku manifestaciju u Hrvatskoj iduće godine.

Opširnije...

Tjedan mobilnosti studenata 2015.

tjedan mobilnosti 2015

I ove godine donosi zanimljiva i korisna predavanja. Još se stignete uključiti.

Opširnije...

Poziv na informativno-edukativne seminare Agencije za mobilnost i programe EU za jačanje kvalitete prijava u okviru programa Erasmus+ za 2016.

erasmus plus logo

Kao potporu prijavi projektnih prijedloga, Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva vas na informativno-edukativne seminare s ciljem podizanja kvalitete prijava.

Opširnije...

Održana radionica "Let's move!"

Time to move Osijek 2

U petak, 2. listopada 2015,, u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, održana je interaktivna kreativna radionica "Let's move!" kojom se PRONI Centar za socijalno podučavanje/Info-centar za mlade Osijek priključio kampanji Time to move.

Opširnije...

Edukacija Creative CSR Instruments for Youth Projects u Rumunjskoj

Bukurest-Manga-4

Međunarodna edukacija Community 2.0 - Creative CSR Instruments for Youth Projects održati će se od 27. studenog do 4. prosinca u Rumunjskoj (Craiova).

Opširnije...

MIRAI – program studentske razmjene u Japanu

Japan

Ako imate liderske sposobnosti i želju za razmjenom iskustava među mladima, studirate političke znanosti, međunarodne odnose ili ekonomiju – prijavite se za MIRAI i posjetite Japan.

Opširnije...

Europski parlament izglasao postupno ukidanje roaminga

roaming

Europski parlament izglasao postupno ukidanje roaminga u sklopu paketa "Jedinstveno europsko tržište za elektronske komunikacije". U prijelaznom razdoblju postojeće naknade će se bitno smanjiti i to oko četiri puta (zavisno o domaćoj tarifi korisnika).

Opširnije...

Prijavi se na Let's move radionicu

plakat time to move

U sklopu Time to move kampanje PRONI Centar /Regionalni info-centar za mlade Osijek organizira interaktivnu kreativnu radionicu pod nazivom "Let's move!". Radionica će se održati u petak, 2.10.2015. u Osijeku, u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u vremenu od 14 do 16 sati.

Opširnije...

Radionica "Erasmus Impact"

12109155 950488158334420 3469276088756418938 n

24.10. u 13h ESN Osijek (Erasmus Student Osijek) organizira radionicu "Erasmus Impact" u Infocentru za mlade Osijek koja je otvorena za SVE zainteresirane. Tijekom radionice, otkrit ćete kako uspješno napisati životopis i motivacijsko pismo, koje su sve vrste mobilnosti i kakav utjecaj ima mobilnost na zapošljavanje.

Opširnije...

Ryanair: letovi iz Hrvatske već od 17,99 eura po smjeru

ryanair-2

Kraj ljeta i početak jeseni često su odličan izbor za povoljna putovanja, a jeftinih letova na poveznicama s Hrvatskom ima i za sljedećih nekoliko tjedana.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek