Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Poruke od sada možete slati u potpunosti besplatno

sms

Zaboravite na roaming, ogromne telefonske račune ili loš internet – uz ovu aplikaciju možete slati poruke bez interneta bilo gdje u svijetu. FireChat je savršena aplikacija za putovanja jer vam omogućuje da šaljete i primate poruke bez bilo kakve internet veze, zahvaljujući umrežavanju.

Opširnije...

Zagreb zauzeo drugo mjesto na listi najboljih destinacija U Europi

zagreb

Prema rezultatima online natjecanja koji organizira "European Best Destinations", Zagreb je druga najbolja europska destinacija u 2014. godini.

Opširnije...

Ljetna škola poduzetništva u Hong Kongu

hongkong

Tečaj je namijenjen mladima koji su zainteresirani za uspostavljanje vlastitih tvrtki / poslovnih modela i voljni su nadahnuti se i saznati više od iskusnih i uspješnih poduzetnika.

Opširnije...

Idealan partner mladih - Europska iskaznica za mlade

eyc-fotka za web

Otvoren je lov na popuste! Budi i ti jedan od 5 milijuna mladih koji ostvaruju popuste na više od 80.000 mjesta u 39 zemalja diljem Europe!

Opširnije...

"Ljudi ovdje zaista žele volontirati"

dscn2584 640x480

Prenosimo u cijelosti vrlo zanimljiv razgovor Volonterskog centra Osijek s Papom Gora Diengom (27) i Elizabeth Lefevers (25), studentima sa Fakulteta za socijalni rad, Sveučilišta Indiana. Sviđa li im se kod nas, bi li voljeli živjeti kod nas, kako će ovo iskustvo utjecati na njihov daljnji rad i život...

Opširnije...

POZIV NA EDUKACIJU "MENADŽMENT VOLONTERA"

Pozivamo vas na edukaciju "Menadžment volontera". Edukacija se provodi u sklopu projekta "Naučimo volontirati" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih iz dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu za područje prevencije ovisnosti.

Opširnije...

Make a move dolazi u Osijek

aiesec

Global Citizen je međunarodni program volontiranja namijenjen studentima i onima koji su završili fakultet u posljednje dvije godine, žele upoznati druge kulture te su usmjereni na razvoj vlastitih liderskih vještina.

Opširnije...

ETFOS: Tjedan mobilnosti studenata 2012.

etfosStudentska udruga IAESTE poziva sve studente na "Tjedan mobilnosti studenata". Od utorka do četvrtka, u zgradi Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku na kampusu (Cara Hadrijana BB) predstavit će se po dvije udruge koje se bave mobilnošću studenata, a profesori i studenti, te vodeće Osječke IT tvrtke održavat će predavanja raznih tematika

Opširnije...

Korisni savjeti prije odlaska na studentsku razmjenu

erasmus fora

Odlazak na studentsku razmjenu odlična je prilika za stjecanje životnog iskustva koju bi svaki student trebao iskoristiti, a ako se dobro isplanirate prosječna stipendija od oko 400 eura može vam biti dovoljna za pokrivanje većine mjesečnih troškova.

Opširnije...

Alarmantno: Više od polovice mladih želi napustiti Hrvatsku

mladi slikaČak 57 posto mladih vidi budućnost u jednoj od zemalja EU. Što se zaposlenja tiče, 40 posto mladih preferira vlastiti posao, a 35 posto njih rad za poslodavca.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek