Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Ministarstvo branitelja raspisalo natječaj za stipendije

ministarstvo-branitelja V

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija za godinu 2015/2016.

Opširnije...

Natječaj za studente za tromjesečno stažiranje u Bruxellesu u 2016. godini

strategija dunavska regija

Republika Hrvatska sudjeluje u Strategiji EU za dunavsku regiju i sukladno tome je objavljen natječaj namijenjen studentima za tromjesečno stažiranje u uredu Dunavske kontaktne točke u Bruxellesu u 2016. godini.

Opširnije...

Kandidiraj se za člana ili zamjenika Savjeta mladih OBŽ

savjet mladih

Poštovani mladi Osječko-baranjske županije,
U petak, 11. prosinca 2015. na stranicama Osječko-baranjske županije objavljen je JAVNI POZIV za isticanje kandidatura za izbor članova Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije i njihovih zamjenika.

Opširnije...

Natječaj za dodjelu prijenosnih računala

zaklada CVV logo

Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim“ raspisuje Natječaj za dodjelu prijenosnih računala notebook mladima i studentima s invaliditetom – povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3. prosinca 2015. godine.

Opširnije...

Eurodesk te vodi u Europu - putuj, uči i vrati se kući!

eurodesk te vodi u europu

Je li i tvoja novogodišnja odluka više putovati, naučiti nešto novo i započeti avanturu koja će obilježiti godinu pred tobom? Uz nešto znanja i malo sreće, Eurodesk ti može pomoći da ostvariš svoje želje!

Opširnije...

Natječaj DUZS-a za likovne, literarne i foto radove djece i mladih 2015.

duzs natjecaj 2015 1U cilju podizanja svijesti o postojanju prijetnji od prirodnih i tehničko-tehnoloških katastrofa, Državna uprava za zaštitu i spašavanje pokreće aktivnosti kojima se djeca i mladi informiraju i educiraju o mogućim prijetnjama od katastrofa te sustavu civilne zaštite u Republici Hrvatskoj.

Opširnije...

metaFORA - natječaj za najbolju kratku priču

natječaj za humorističu priču

Svi se smiju isto na svim jezicima, dan bez smijeha je propao pa iako su neki osmijesi gorči od suza, smijete se s nama! Prijavite se na natječaj s vlastitom kratkom pričom

Opširnije...

„Young Package 2016“ međunarodni natječaj u dizajnu

young package 2015 FB banner2 web 001

Ne dopusti da pakiranja završe u smeću, pronađi njihovu dodatnu funkciju! Dizajn ambalaže ima poseban položaj ne samo u dizajnu, marketingu i transportu, nego i u zaštiti okoliša.Smanjmo proporciju ambalažnog otpada koji se ne može reciklirati te razmislimo o tome kako kreirati pakiranje s višestrukom upotrebom.

Opširnije...

Foto natječaj: GBowling Osijek,Vege Lege i Info-centar te daruju

foto natječaj

PRONI Centar/ Info-centar za mlade Osijek organizira foto natječaj za mlade od 15 do 30 godina. Sve što trebaš napraviti je poslati nam fotku svog tipičnog doručka u inbox facebook stranice.

Opširnije...

Europska komisija pokrenula natječaj namijenjen svim učenicima u naukovanju

lovemyapprenticeship

Voliš svoje naukovanje? Ovo je natječaj za tebe! Glavna nagrada je dvotjedno putovanje s jezičnim tečajem engleskog, francuskog, njemačkog ili španjolskog – odličan način da pojačaš svoj životopis i u isto vrijeme otkriješ jedan novi grad!

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek