Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

AIESEC pokrenuo inicijativu učenja stranih jezika

aiesec logo

Sudjelovanjem na World in the city (skraćeno WiC) projektu možete upoznati i usavršiti strani jezik uz pomoć studenta volontera koji je izvorni ili tečni govornik nekog od šest ponuđenih jezika.

Nauči više od stranog jezika upoznavanjem kulture izvornog ili tečnog govornika zahvaljujući studentskoj organizaciji AIESEC.

Sudjelovanjem na World in the city (skraćeno WiC) projektu možete upoznati i usavršiti strani jezik uz pomoć studenta volontera koji je izvorni ili tečni govornik nekog od šest ponuđenih jezika. World in the City je prije godinu dana održan u Osijeku u suradnji sa Gradskom Knjižnicom, te ljetos u Zagrebu u suradnji sa Školom Stranih jezika Polyglotte Institute. Suradnji se pridružila i Hrvatska Udruga Mladih (HUM) od ove godine i Prva gimnazija u Zagrebu.

Kako je projekt s preko 900 zainteresiranih izuzetno dobro prihvaćen od strane javnosti u oba grada, odlučili smo ga proširiti i na ostale gradove u Hrvatskoj.

Tako ove zime na projektu možete sudjelovati u Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu.

Kroz projekt “World in the City” AIESEC je stvorio sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, ovisno o već stečenom predznanju stranog jezika. To mogu biti: početni, napredni ili konverzacijski tečajevi engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i ruskog jezika.

Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima na vrlo zabavan, pristupačan i interaktivan način. Kroz jezične radionice imat ćete priliku upoznati različite kulture, povećati svoje samopouzdanje te postati svijesniji sami sebe i društva koje nas okružuje.

OSNOVNI PODACI O TEČAJU

Tko može sudjelovati? Svi koji su zainteresirani, svih dobnih skupina
Koliko traje? 5 tjedana, 3×90 min tjedno
Gdje se sve održava? Zagreb, Split, Pula, Varaždin (Čakovec), Osijek, Rijeka
Cijena? 120 kuna po jeziku za svih 5 tjedana.

Broj sudionika po jeziku je ograničen, radi bolje kvalitete organiziranja nastave na stranom jeziku.

„Odvoji svoje slobodno vrijeme, uloži u svoju budućnost i iskusi nešto novo.“ Svim zainteresiranima poručuje Helena (22), polaznica World in the city prijekta ljetos u Zagrebu. „ Bilo je jako interesantno i korisno. Ugodna atmosfera, veoma pristupačni predavači i zanimljivi materijali. Uz to sve jako povoljna cijena. Zaista odlična stvar!“

KAKO SE PRIJAVITI?

Ovisno u kojem gradu želite pohađati tečaj možete se prijaviti putem sljedećih linkova:
Zagreb: http://bit.ly/WorldintheCity; http://bit.ly/WorldintheCityZagrebCenter
Osijek: bit.ly/WorldintheCity_Osijek
Pula: http://bit.ly/WorldintheCityPula
Rijeka: http://bit.ly/WorldintheCityRijeka
Split: http://bit.ly/WorldintheCity_Split
Varaždin: http://bit.ly/WorldInTheCityVz

VIŠE O ORGANIZATORIMA

AIESEC je najveća svjetska studentska organizacija osnovana 1948. godine. Pomaže mladim ljudima otkriti i razviti svoje potencijale te ostvariti pozitivan utjecaj na društvo. Djeluje u 126 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj postoji već 60 godina i to u 6 lokalnih odbora: Osijek, Rijeka, Split, Varaždin, Zagreb i Pula.
Svojim članovima, studentima, pruža da znanje stečeno na fakultetima iskoriste kroz razne mogućnosti kao što su timski rad, liderske pozicije, međunarodne stručne prakse, rad u različitim funkcijama, a tu su i razni projekti, nacionalne i internacionalne konferencije i seminari.

Izvor: edukacija

  Post your comments...

  Partneri

   

              

  Facebook profil icm-Osijek

  facebook 

   

  eryica-logo

  eurodesk

  logo eyp1

  gzm

  proni

  Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

  ICM Osijek