Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Ovdje će te pronaći najnovije vijesti i informacije vezane uz aktivno sudjelovanje mladih u društvu i problematiku vezano uz to.

Krenula kampanja "Nije smiješno"

nije smiješno

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u ponedjeljak, 21. rujna 2015. godine, na Međunarodni dan mira pokrenula je kampanju "Nije smiješno". Cilj kampanje je povećati svijest javnosti, osobito djece i mladih, o važnosti sprečavanja govora mržnje i poticanju pozitivne komunikacije.

Opširnije...

Program za mlade

U sklopu Europskog dana informiranja mladih,  održan je prvi sastanak Radne skupine za izradu Nacrta Programa za mlade na području grada Osijeka 2014 - 2018. Sastanak je održan u četvrtak 17.4.2014., u Velikoj vijećnici  Grada Osijeka.

Opširnije...

Volontiraj u budističkom centru

buda

Pozivaju se zainteresirani da se prijave na međunarodni volonterski kamp u Velikoj Britaniji koji će se održati od 25. ožujka do 2. travnja 2015. Kamp u centru Tara Kadampa namijenjen je volonterima sve dobi, jedini je uvjet poznavanje engleskog jezika.

Opširnije...

Imamo problem! - kažu mladi grada Osijeka

rasprava1 4.4.14
Na javnoj raspravi održanoj 4.4.2014. svoj doprinos kreiranju novog Programa za mlade na području grada Osijeka dalo je više od 50 mladih između 15 i 30 godina. Osim što su definirali probleme i potrebe, predložili su i moguća rješenja.

Opširnije...

Wings for life World Run traži volontere za Zadar!

Globalni sportski spektakl, utrka koja diljem svijeta započinje u isto vrijeme – Wings for Life World Run – i u 2015. godini ostavit će svoj trag, kako u svijetu, tako opet i u Hrvatskoj. A kao i svaki veći sportski događaj, tako ni ova utrka ne može bez svojih junaka – volontera.

Opširnije...

Počele pripreme Zemlju bez granica pod nazivom `Disanje Zemlje`

zemlja bez granica 14Pozivaju se svi kreativci našega grada, regije, iz zemlje i inozemstva, da se prijave kao voditelji radionica ili prezentatori na "Zemlji bez granica".

Opširnije...

Akcija doniranja knjiga "Knjiga za sve!"

2015 01 05 knjiga za sve gradja 490

Udruga studenata Građevinskog fakulteta u Osijeku (SGFOS) i NC Lions Club 'Kuna' Osijek organiziraju i pozivaju vas na priključivanje akciji prikupljanja knjiga za obnovu knjižnice u Osnovnoj školi 'Ivana Filipovića' u Račinovcima pod nazivom 'Knjiga za sve'.

Opširnije...

U izradi je Gradski program za mlade. MLADI UKLJUČITE SE!

presica-program za mladeSavjet mladih Grada Osijeka i PRONI Centar/Info-centar za mlade Osijek provest će niz aktivnosti koje će voditi do konačnog Nacrta Programa za mlade na području grada Osijeka 2014.-2018.

Opširnije...

Proslava Dana planeta Zemlje

dan planeta zemlje

Na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića i ove godine će se obilježiti Dan planeta Zemlje u petak, 25. 04. 2014. godine, od 10 do 12 sati.

Opširnije...

Javni poziv

savjet mladihU tjeku je predlaganje kandidata za izbor članova Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek