Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Akcija doniranja knjiga "Knjiga za sve!"

2015 01 05 knjiga za sve gradja 490

Udruga studenata Građevinskog fakulteta u Osijeku (SGFOS) i NC Lions Club 'Kuna' Osijek organiziraju i pozivaju vas na priključivanje akciji prikupljanja knjiga za obnovu knjižnice u Osnovnoj školi 'Ivana Filipovića' u Račinovcima pod nazivom 'Knjiga za sve'.

Akcija obuhvaća literaturu primjerenu osnovnoškolskom uzrastu, ali i sve ostale knjige koje će biti darovane Općinskoj narodnoj knjižnici 'Drenovci' i Gradskoj knjižnici i čitaonici u Vinkovcima. Prikupljanje knjiga započinje u srijedu 7. siječnja i traje sve do subote 17. siječnja kada je u posljepodnevnim satima predviđeno druženje i zatvaranje akcije uz Gužvu u 16-ercu i prigodni domjenak. Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji knjige mogu donijeti u prostore Građevinskog fakulteta na adresama Crkvena ulica 21 i Drinska ulica 16a, te u prostore novog i starog Studenskog doma, u za to predviđene kutije.

Prostor knjižnice Osnovne škole 'Ivan Filipović' u Račinovcima pretrpio je teško razaranje u prošlogodišnjoj svibanjskoj poplavi. Ovom humanitarnom akcijom organizatori žele pripomoći obnovi knjižnične građe i skrenuti pozornost na važnost literature iz opusa školske lektire za obrazovanja učenika o vrijednosti književnih djela, kao i poticanja mladih da zavole čitanje putem kojeg usvajaju i određene estetske i moralne vrijednosti.

 
Izvor: osijek031.com

  Post your comments...

  Partneri

   

              

  Facebook profil icm-Osijek

  facebook 

   

  eryica-logo

  eurodesk

  logo eyp1

  gzm

  proni

  Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

  ICM Osijek