Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Studentska unija za ljudska prava – poziv za prijavu za intenzivni trening za ljudska prava

yihr 2016

Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska poziva mlade studente iz Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka, Petrinje, Vukovara, Karlovca i Knina na prijavu za intenzivni trening o ljudskim pravima. Pokriveni su svi troškovi.

Opširnije...

Stažiranje kroz pisanje bloga

voy

UNICEF Voices of Youth (Glasovi mladih) objavio je poziv mladima (14 do 24) za stažiranje kroz pisanje bloga.

Opširnije...

16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

16 dana aktivizma

U sklopu navedene manifestacije u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek dana 10. prosinca 2015. godine u prostoru Američkog kutka (prijašnji prostor Kluba za mlade) s početkom u 18:00 sati bit će prikazan amaterski film Ženske udruge „IZVOR“ „Žene ženama“ i provedena rasprava o istom. 

Opširnije...

Natječaj za 10. jubilarnu Volontersku nagradu

volonterski-centar-osijek

Volonterski centar Osijek, povodom Međunarodnog dana volontera, objavio je natječaj za dodjelu 10. jubilarne godišnje volonterske nagrade za 2015. godinu.

Opširnije...

Poziv na ŠALTER konferenciju

šalter konferencija

Još danas se stignete prijaviti na regionalnu konferenciju organizacija civilnoga društva Slavonije i Baranje GUŽVA NA ŠALTERU pod nazivom: „Vrline solidarnosti“ koja će se održati 7. prosinca 2015. godine od 10:00 – 17:00 sati u Hotelu Osijek.

Opširnije...

Nagradni foto-natječaj - "Rad nije roba"

rad-nije-roba

Pozivamo sve zainteresirane da svojim fotografijama na kreativan i originalan način prikažu prekarne radnike na njihovim radnim mjestima, naglašavajući njihove uvjete rada i izazove s kojima se suočavaju, ili pak dostojanstvo rada i ponos radnika.

Opširnije...

Poziv na predavanje u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije, 16. studenog 2015.

sunce

Predavanje pod nazivom Biti trans* u Hrvatskoj namijenjeno je stručnjacima psiholozima/psihologinjama i svim zainteresiranim građanima i građankama, a održat će se u ponedjeljak, 16. studenog s početkom od 17 sati u Esseker centru, Ribarska 4, lokal 31 (prostor Volonterskog centra Osijek).

Opširnije...

Potpisana Povelja o priznavanju kompetencija

povelja o priznavanju kompetencija

Povelju o priznavanju kompetencija stečenih volontiranjem, kao inovativni instrument kojim se poslodavce i obrazovni sektor potiče na priznavanje i vrednovanje kompetencija stečenih volontiranjem u procesu ostvarivanju punih ljudskih potencijala, svečano će potpisati brojni poslodavci.

Opširnije...

Prijavi se i postani mladi regionalni ambasador Federacije regionalnih aktera u Europi

YRA

Ako imaš između 22 i 30 godina, dobro govoriš engleski jezik i imaš visoko obrazovanje, prijavi se i postani mladi regionalni ambasador Federacije regionalnih aktera u Europi.FEDRA je neprofitna organizacija sa sjedištem u Bruxellesu.

Opširnije...

Natječaj za nagradu "Otisak srca"

nagrada otisak srca

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva objavila je natječaj za nagradu "Otisak srca" za razvoj volonterstva djece i mladih.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek