Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Hvala Karolini, tvornici keksa, vafla i slanica d.o.o. iz Osijeka!

karolina proizvodi

Najljepše zahvaljujemo Karolini, tvornici keksa, vafla i slanica d.o.o. iz Osijeka, na vrijednoj donaciji “slatkih i slanih” proizvoda namijenjenih volonterima Info-centra za mlade Osijek.

Opširnije...

Tjedan dječjeg osmjeha

studenti u akciji

Kako bi uveselili djeci boravak u bolnici studenti su organizirali druženje s djecom koja su zbog bolesti  smještena u KBC Osijek.

Opširnije...

Beiersdorf d.o.o. Hrvatska - Hvala!

nivea products

Beiersdorf d.o.o., Hrvatska, u ovo predblagdansko vrijeme, zaista vrijednim NIVEA poklonima, razveselili su 20-ak naših volontera - koji daruju svoje vrijeme i trud za zajednicu, ali i osnažuju se i rade na svom osobnom i profesionalnom razvoju.

Opširnije...

Kompetencije stečene kroz volontiranje

volonterski-centar-osijek

Priopćenje Volonterskog centra: Volontiranje se neće prepoznavati kao radni staž niti će se izjednačavati s radnim stažem, odnosno trenutno ne postoji inicijativa za takvo što niti na razini Europske unije, niti na razini Hrvatske.

Opširnije...

Prijavi se: X-ica vam nudi priliku!

x-ica

Portal X-ica je u stalnoj potrazi za mladim talentima koji svoje znanje žele dodatno usavršiti i prilagoditi ga tržištu rada.

Opširnije...

Hrvatski pčelari imaju u prosjeku 50 košnica, u EU do 20 košnica

pcelari

11.000 naših pčelara godišnje proizvede oko 8.000 tona meda.

Opširnije...

Budi dio naše akcije: "O tom - (s)potom"

promo spot

Kažu stariji, a i neki mlađi, da su mladi danas pasivni. Odlučili smo im pokazati suprotno! Uključi se u naš mali projekt: „O tom – (s)potom“ i pomozi nam osmisliti i realizirati promo spot za Info – centar za mlade Osijek.

Opširnije...

Srednjoškolci se probudili: 'Želimo da se i naš glas čuje'

Nacionalno vijeće učenika, koje je formirano nakon gotovo 12 mjeseci koliko srednjoškolci nisu imali svoje predstavnike, pojačalo je svoju suradnju s Udrugom srednjoškolaca.

uspjesni studenti

Opširnije...

Work away!

Prošao si EVS, volontirao preko AIESEC-a, IEASTE-a, AEGEE-a, ali i dalje te privlače novi ljudi i nepoznati? Rado bi putovao ili živio u drugom dijelu svijeta, ali ne znaš kako to ostvariti? Evo našeg prijedloga.

Opširnije...

U Belišću održana Info-radionica „Politika (ni)je za mene!“

U prostoru udruge „ZVONO“ u Belišću, u subotu 23. veljače 2013. održana je prva u nizu od 7 Info-radionica, u sklopu istoimenog projekta „Politika (ni)je za mene!“ , kojeg provodi PRONI Centar u suradnji i financijsku podršku Savjeta mladih OBŽ.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek