Naši donatori:

Mnistarstvo socijalne politike i mladih

grb mobms

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Osijek

grb osijeka

Europska unija

eu-flag

euinfoos

 

logo-icm

Poziv na malonogometni turnir

nogometna-lopta

U sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti od 15. studenog do 15. prosinca Centar mladih Belišće  uz suorganizaciju Savjeta mladih Grada Belišća organizira  malonogometni turnir ”Sportom protiv ovisnosti 2015”.(29. studenog 2015.) u Nastavno-športskoj dvorani Belišće s početkom u 08,00h.

Opširnije...

Biciklijada “Baranja 2015.”

23 7 2014 biciklom kroz osijek

Povodom Međunarodnog dana obitelji, Udruženje „Baranja“ iz Luga organizira biciklijadu Baranja 2015., u subotu, 16. svibnja 2015.

Opširnije...

Kreiran prvi emotikon za siguran seks

rb home panel 4 Durex

Durex je pokrenuo međunarodnu kampanju kojom poziva na stvaranje prvog službenog, međunarodnog emotikona koji će simoblizirati siguran seks, uoči obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, 1. prosinca.

Opširnije...

Cjepivo za HPV od jeseni besplatno za sve srednjoškolce

cjepivo-hpv-naslovnica


"Cijepljenje protiv humanog papiloma virusa na jesen se uvodi u kalendar cijepljenja za sve djevojčice i dječake prvog razreda srednje škole", rekao krajem travnja ministar zdravlja prim. Siniša Varga.

Opširnije...

„Otvorene narudžbe“

velikadoktor

Otvorene narudžbe“ - nova je e-usluga HZZO-a putem koje e-građani mogu provjeriti i otkazati svoju narudžbu na zdravstveni postupak.

Opširnije...

Biciklijada povodom Dana planeta Zemlje

2015 04 22 biciklijada 150GSSR „Sport za sve“ Osijek povodom međunarodnog Dana planete Zemlje poziva rekreativce i sve one koji imaju bicikl na biciklijadu u subotu, 25. travnja 2015. g.

Opširnije...

Besplatni tečaj za buduće mame i tate

sunce centar

Kroz ovaj tečaj budući roditelji će na praktičan i zanimljiv način učiti principe i postupke važne za razvoj djeteta, za stvaranje još kvalitetnijih obiteljskih odnosa i partnerstva.

Opširnije...

Pedaliraj u proljeće

cycling

Kako bolje započeti proljeće nego pedaliranjem? Upravo zato, Udruga BikeMyDay organizira u subotu, 21. ožujka, biciklijadu „Pedaliraj u proljeće“.

Opširnije...

HZZO izdao Vodič za samopomoć, akutna i hitna stanja te bezreceptne lijekove s ciljem edukacije građana

vodic samopomoc hitna stanja

U brošuri se nalaze korisne informacije o listi bezreceptnih lijekova, o njihovoj primjeni, o tome što podrazumijeva samopomoć, kako razlikovati i prepoznati akutna i hitna stanja te uputstvo za provođenje kardiopulmonalne reanimacije.

Opširnije...

Osnovni tečaj meditacije

FreeGreatPicture.com-17547-yoga-weight-loss-figures-353x210

OSNOVNI TEČAJ MEDITACIJE održat će se u Osijeku 7. veljače od 11-16 sati u prostoru gradske četvrti Gornji grad, Trg L. Mirskog br.1. Osnovni će tečaj trajati samo 1 dan, a nastavit će se Naprednim tečajem meditacije, u nastavku u vikendu poslije, 14. i 15.velljače u istom prostoru.

Opširnije...

Partneri

 

            

Facebook profil icm-Osijek

facebook 

 

eryica-logo

eurodesk

logo eyp1

gzm

proni

Info centar za mlade Osijek projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

ICM Osijek